En bra hobby

Alla är vi olika, och alla har vi därmed olika intressen. Det är inget konstigt med det utan det är helt enkelt så som det ser ut, och tur är väl det förresten! För hur roligt hade det varit om vi alla var likadana? Inte så himla, om vi säger så! Därför är det så himla härligt att vissa föredrar andra sporter än andra, som till exempel pingis! 

Att ha en hobby är minst sagt något som får oss människor att må bra, på alla sätt och vis! Det är helt enkelt härligt att ha något att ägna sig åt, eller tänka på. Om det sen innebär en sport, som till exempel pingis, är bara en stor bonus, eftersom alla måste röra på sig, kanske inte i synnerhet barn! Så att man hittar en sportig hobby redan i unga år är med andra ord något som alla borde göra, men såklart bara om man tycker att det är roligt. För även om vi människor mår bra av att röra på sig, så är det ändå inte alltid som det är huvudsyftet med en hobby, utan helt enkelt ha något att göra som man gillar. Det är med andra ord en stor bonus om man är intresserad av något som pingis!

Att pingis är något som en hel del människor tycker är kul är inte så konstigt, det är en snabb och social sport som passar alla! Dessutom så finns det ju fina svenska förebilder som till exempel J-O Waldner som minst sagt är en legend, och det gör trots allt alltid att man blir lite extra peppad i sitt spel. För oavsett om man vill satsa på att bli riktigt duktig eller bara är en amatör så ska man se till att köpa ett nytt pingisrack och inspireras av Waldner, och bara köra! Man ska nämligen ta vara på det ovanliga i att ha en hobby som inte bara gör gott för ens psyke, utan även fysiskt. Så även om man faktiskt kan träna för mycket, så ska det verkligen mycket till för att man ska spela för mycket pingis.