Träna hemma!

Det är kallt i Stockholm. Kallt och mörkt. Det är vinter. För den som tränar, och speciellt för den som tränar utomhus, är det här en svår tid. Att lämna hemmet för att möta löpspåret eller ta sig en sväng i utegymmet tar verkligen emot. Och sedan utegymmen kom till Stockholm, för några år sedan, har många valt bort att köpa gymkort – eftersom det helt enkelt går att träna själv utan att behöva betala skyhöga summor.svettig träna tjej

Om du är en av de som nu sitter utan gymkort och inte är sugen på att ta dig ut för att frysa dig i form, kan vi lugna dig med att det finns ännu ett alternativ. Hemmaträningen. Detta är någonting som blivit mycket populärt den senaste tiden och utöver att det är en enkel och bekväm träning är  det även effektivt. Bäst effekt får du om du beställer ett träningsprogram från Maxadinfettforbranning.se, eftersom du med det får en bra motivation och dessutom vägledning i ditt tränande.

En tidning som har förstått det vettiga med att träna hemma är Dagens Nyheter. De har i en artikel här lyft olika förslag på hur du bäst tränar hemma, dessutom motiverar de hemmaträningen mycket bra. Så här står det:

Du behöver inte köpa några dyra gymkort. Inte finns det någon anledning att fylla sovrummet med dyra träningsapparater heller. Allt du behöver för det perfekta hemmagymmet är ett gummiband och en stor balansboll. Därefter ger en instruktör och personlig tränare information om hur du gör för att lyckas med din träning.

Även tidningen Metro har i en artikel tagit fram olika övningar som du kan göra i hemmet och du hittar den artikeln här. Och att två stora tidningar går ut med tipset om att hemmaträning är både smart och effektfullt måste verkligen innebära att det är värt att testa. Det absolut bästa är ju dessutom att du har inte har någonting alls att förlora, eller hur?